С едно докосване излита,с едно
докосване се връща към начална точка.

С натискането на само един бутон PowerEgg излита автоматично и се движи на определената височина. PowerEgg се връща в своята начална позиция с натискането само на един бутон и се приземява автоматично.

Най-интуитивният потребителски дрон

С PowerEgg Maestro, първото в индустрията дистанционно управление с жестово разпознаване, излитането и кацането може да се осъществи с натискането само на един бутон, така че всеки може да го накара да полети още с изваждането от кутията.

Функция за пауза

По всяко време натиснете бутона за пауза и PowerEgg ще спре и ще запази текущата си позиция. Бутонът за пауза спира дрона във въздуха като аварийна спирачка за по-добра безопасност.

Безопасно потребителско разстояние

По време на полет, PowerEgg ще поддържа минимално безопасно разстояние от дистанционното управление, осигуряващо допълнителна защита на потребителя.(Радиус на безопасност)

Режим на интелигентно максимално разстояние

Максималното разстояние от дистанционното управление може да бъде предварително зададено  за всеки полет, формирайки безопасна полетна зона за намаляване на риска при грешка от страна на потребителя.

Видео връзка при изключително голяма дистанция

Максимум до 5 км.

Изключително дълги полети

Ефективна система за захранване и батерия с голям капацитет

Максимално време за полет: Прибл. 23 минути

Интелигентен капацитет на батерията: 6400 mAh

Duo система за позициониране

С GPS / BeiDou за външно позициониране и оптично

позициониране за вътрешна среда, системата Duo

отговаря на търсенето за снимане при различни условия.

Режим „Орбитален полет“

Режим „Cable Cam“

Режим „Следвай ме“

Интелигентен контрол на полета на една ръка разстояние

С различните функции за управление на полета и уроци, мобилното приложение PowerEgg го прави супер лесен за употреба. PowerEgg Ви позволява да заснемете специалните моменти навсякъде и да ги споделите в социалните мрежи. Продуктите PowerEgg са подкрепени от онлайн техническа поддръжка и обслужване на клиенти.